Lainaa nopeasti

Koska luet nyt tätä, oletamme sinun etsivän luotettavaa lainantarjoajaa, jolta saisit lainaa mahdollisimman nopeasti. Osuimmeko naulan kantaan? Onneksi olkoon, olet valinnut oikean lainantarjoajan siinä tapauksessa!

Mutta mikä tekee meistä sen oikean lainantarjoajan ja miksi me pystymme tarjoamaan lainaa yhtään sen nopeammin kuin muutkaan lainantarjoajat?

Se kuinka nopeasti voi saada lainan tililleen perustuu muutamiin seikkoihin kuten:

– lainanhakijan luottotiedot

– minkälaisesta lainasta on kyse

– hakemuksen täyttämiseen käytetty aika

– lainapäätöksen odottaminen

– lainansiirto hakijan tilille

 

Onko kyseessä vakuudeton laina?

On sanomattakin selvää, että lainanhakijalla tulisi olla luottotiedot kunnossa, sillä muuten lainaa ei todennäköisesti myönnetä yhdenkään lainantarjoajan toimesta. Myös hakulomakkeisiin käytetty aika on lainanhakijasta itsestään kiinni.

Yksi merkittävä asia lainansaannin nopeudessa on lainan kokonaismäärä. Onko hakusessa muutaman sadan euron pikalaina, keskisuuri jatkuva luotto vai huomattavasti suurempi kymmenientuhansien eurojen suuruinen laina?

Suurien lainasummien kohdalla ehdot ovat usein tiukemmat ja on hyvin todennäköistä, että lainanhakijalta vaaditaan vakuuksia tai takaajia, kun taas pikalainojen ja keskisuurien summien kohdalla niitä ei usein vaadita. Meidän Joustoluottomme on yksi näistä vakuudettomista lainapalveluista ja näin ollen se on jo lähtökohtaisesti nopeasti saatava, jopa 3 000 euron suuruinen laina.

 

Osaava henkilökunta on avain

Jos menetelmät lainanmyöntämiselle ovat lainantarjoajien keskuudessa pääasiassa samat, niin mikä erottaa heidät toisistaan? Vastaus on yksinkertainen: ihmiset.

Me emme luonnollisesti pysty kaikkeen vaikuttamaan, mutta niihin asioihin joihin pystymme, toimimme niiden suhteen tehokkaasti! Yksi näistä asioista on muun muassa hakemuksien läpikäyminen huolellisesti ja lainapäätöksien teko.

Me panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja koulutukseen, joka johtaa tehokkaaseen työskentelyyn vaastuullisuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Me olemme muita nopeampia, koska työntekijämme osaavat hommansa!

Jos siis tarvitset nopeasti lainaa ja kaikki asiat ovat muilta osin kunnossa, voit lainahakemuksen lähetettyäsi olla varma, että saat meiltä lainapäätöksen hetkessä!

 

Mikä pankki?

Mikäli sinulla on käytössäsi jokin seuraavista pankkitileistä: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki tai Aktia, siirtyvät rahat tilillesi nopeasti. Muiden pankkiyhteyksien kohdalla rahojen siirtyminen luotonsaajan tilille kestää keskimäärin 1-2 pankkipäivää. Lisää informaatiota saat lukemalla lainaehtoja.

 

Kun jokin askarruttaa

Viikon jokaisena arkipäivänä asiakaspalvelumme auttaa mielellään aikavälillä 8-22 ja opastusta on saatavilla myös viikonloppuisin aikavälillä 12-20. Voit soittaa numeroon 09 427 05044 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Jos olet avun tarpeessa, ota rohkeasti meihin yhteyttä ja saat varmasti tarvitsemaasi opastusta!