Lainaa heti tilille

Onko sinulla suunnitelmia, joiden toteuttamiseen harkitset lainanottoa tai onko jotain yllättävää tapahtunut, joka tulee todennäköisesti vaatimaan rahoitusta? Ei hätää, meiltä saat rahaa heti tilille!

Arki tuo mukanaan usein yllätyksiä, joihin emme erehtyväisinä olentoina osaa aina varautua. Olet saattanut kuulla joskus kauhutarinoita, kuinka esimerkiksi jonkun tuntemasi henkilön auto on hajonnut kesken pitkän ajomatkan? Hyvin varustautunut automekaanikko voisi ehkä itse tehdä asialle jotain, mutta muussa tapauksessa todennäköisin ratkaisu on odotella hinauspalvelua ja viedä auto myöhemmin korjattavaksi. Mitä, jos tämä sattuisi sinulle?

Me emme voi nopeuttaa hinauspalvelun saapumista, mutta me voimme taata sinulle nopean rahoituksen, jos et ole vastaavaan tilanteeseen varautunut ja tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti.

 

Joustava laina

GF Money Consumer Finance Oy:n Joustoluotto on lainapalvelu, jonka suuruus on 100 – 3 000 euroa. Sen hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain jonkun älylaitteen, jossa on toimiva verkkoyhteys ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Jos lainapäätös on myönteinen, voit saada 3 000 euron luottorajan heti tilille. Sinun ei tarvitse kuitenkaan nostaa koko summaa kerralla tilillesi, vaan teet nostoja omien tarpeidesi mukaan. Voit nostaa halutessasi 100 euroa, 200 euroa tai kaiken. Nostoista päätät siis täysin itse. Nostoja ei ole millään tavoin rajoitettu ja niitä voi tehdä vuorokauden ympäri.

Takaisinmaksukaan ei tuota ylimääräistä painetta, sillä se tapahtuu kuukausierissä kohtuullisen minimilyhennyksen verran, joka on määritelty lainasumman mukaan. Halutessasi voit tietenkin maksaa koko lainasumman kerralla pois tai jotain minimilyhennyksen ja kokonaissumman väliltä.

Lainahakemukseen pääset tästä.

 

Joustoluotto lyhyesti

– luottoraja jopa 3 000 euroa

– nostokertoja ei ole rajoitettu (jatkuva luotto)

– nostot tekstiviestillä tai verkossa

– kuukausikorko 5 %

– nostoproviso 14 %

– takaisinmaksuaika 3 – 34 kk

– kuukausierät ei koskaan yli 220 euroa

– rahat heti tilille

 

Esimerkkilaskelma lainasumman ollessa 2 000 euroa ja maksuaika tyypillinen lyhennysohjelman mukainen 12 kk. Kulujen osuudeksi tulee tällöin 1086,91 euroa, joka kokonaisuudessaan tarkoittaa 3086,91 euron takaisinmaksua. Todellinen vuosikorko 135,62 %. Lisätietoja tästä.

 

Asiakaspalvelumme käytössäsi

Onko sinulla kysyttävää Joustoluotosta tai mietityttääkö jokin muu lainahakemukseen liittyen? Asiakaspalvelijamme ovat käytössäsi maanantaista perjantaihin aikavälillä 8-22 ja viikonloppuisin aikavälillä 12-20. Ota rohkeasti yhteyttä ja saat varmasti apua!

Voit myös tutustua ”usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivuihimme ja löytää etsimäsi mahdollisesti myös sieltä.

Asiakaspalvelijoidemme kanssa pääset keskustelemaan soittamalla numeroon 09 427 05044. voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Jos lähetät sähköpostia aukioloaikojemme ulkopuolella, luemme sähköpostisi heti auettuamme ja vastaamme takaisin mahdollisimman nopeasti!