Luotto 500 - perustiedot

Lainasumma: 500 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 123 €

500 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu kerralla tai erissä

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

Luotto heti tilille

Jos tarvitset 500 euron lainan yllättävien menoerien paikkaamiseksi, olet tullut oikeaan paikkaan. GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoama Nordcredit Joustoluotto sopii kaikenlaisten menojen rahoittamiseen, sillä luottoa voi saada jopa 3 000 euroa. Hakemuksen tekemiseen ei mene kuin hetki ja vastauksen annamme viipymättä. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahat siirretään tilillesi muutamien minuuttien sisällä. Se, miten nopeasti ne ovat käytössäsi, riippuu omasta pankistasi. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja hoituu nopeasti. Sinun ei tarvitse kuin täyttää vaadittavat kohdat, vahvistaa tulotietosi ja me hoidamme loput.

 

Luottoa kellon ympäri

Jos palvelumme herätti mielenkiintosi ja haluat toimia luotettavan, suomalaisen lainantarjoajan kanssa, voit lähettää hakemuksesi meille käsiteltäväksi milloin vain. Lainahakemuksen voi kätevästi täyttää verkossa ja lähettää myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Käsittelemme saapuneet hakemukset mahdollisimman ripeästi ja lähetämme lainapäätöksen asiakkaalle heti asiakaspalvelumme avauduttua.

 

Lainahakemuksen vaiheet

Meiltä voivat hakea luottoa kaikki 18 vuotta täyttäneet, luottokelpoiset ja vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt. Hakemusprosessi on käytännössä kolmivaiheinen: tunnistautuminen, lainahakemuksen täyttäminen ja tulojenvahvistus. Autamme sinua mielellämme, mikäli tarvitset apua jossain lainaprosessin vaiheessa.

 

Vaihe 1: tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu esimerkiksi mobiilivarmenteella tai kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Meillä asiointi on täysin turvallista, sillä käytämme SSL-suojattuja yhteyksiä, joka estää asiakkaidemme tietojen vuotamisen vääriin käsiin. Tämä ensimmäinen vaihe lainanhakuprosessissa kestää arviolta  1–2 minuuttia.

 

Vaihe 2: hakemuksen täyttäminen

Olemme vastuuntuntoinen lainapalveluiden tarjoaja ja otamme selvää asiakkaan takaisinmaksukyvystä ennen lainan myöntämistä. Tunnistautumisen jälkeen asiakas täyttää lainahakemuslomakkeen, jossa kysytään hakijan henkilö- ja taloustietoja. Lomakkeen täyttäminen vie arviolta aikaasi vain 3–5 minuuttia.

 

Vaihe 3: tulojenvahvistus

Viimeinen vaihe lainahakemusprosessissa on tulojenvahvistus. Tulojenvahvistus voidaan suorittaa käyttämällä Instantor-palvelua. Palvelua on turvallista käyttää ja sen tehtävänä on tarkastaa hakijan luottokelpoisuus mahdollisimman nopeasti. Jos et halua käyttää Instantor-palvelua, sekin onnistuu totta kai: voit vahvistaa tulotietosi lähettämällä meille liitteen. Kolmas vaihe lainanhakuprosessissa kestää arviolta 2-3 minuuttia.

Kun lainahakemus on lähetetty ja tulotiedot tarkastettu, sinun ei tarvitse enää muuta kuin odottaa hetki. Panostamme nopeuteen ja käsittelemme lainahakemukset ripeästi. Ilmoitamme lainapäätöksen hakijalle useimmitan jo 5–15 minuutin sisällä lainahakemuksen vastaanottamisesta. Lainahakemuksen täyttämisestä rahojen ilmestymiseen tilille voi parhaassa tapauksessa kestää vain vaivaiset 10 minuuttia.

 

Miksi Nordcredit Joustoluotto?

Nordcredit Joustoluotto on kotimaisen Lainasto brändin ja GF Money Consumer Finance Oy:n kehittämä lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen jopa 3 000 euron luottorajan. Luoton avulla voit rahoittaa nopealla aikataululla esimerkiksi välttämättömän remontin, sillä parhaimmassa tapauksessa hakemuksen lähettämisestä rahojen tilille ilmestymiseen ei mene kuin hetki.

Luottoa voit nostaa juuri niin kuin itse haluat. Voit nostaa kaiken kerralla tai pienemmissä osissa. Takaisinmaksu ei aiheuta tarpeetonta painetta, koska se tapahtuu joustavasti eivätkä kuukausierät ole koskaan yli 220 euroa. Halutessasi voit tietenkin maksaa koko lainasumman kerralla.

Voimme myös ylpeästi todeta, että asiakaspalvelijamme edustavat maailman parhaimmistoa. Jos tarvitset nopeasti rahoitusta, mutta sinua askarruttaa jokin asia ja kaipaat lisätietoja, voit olla suoraan yhteydessä meihin. Ystävälliset ja ammattimaiset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään, jotta asiointi meillä sujuisi kaikille jouhevasti ja ilman epäselvyyksiä. Olemme paikalla arkisin 8–22 sekä viikonloppuisin 12–20 välisenä aikana. Palvelemme vuoden jokaisena päivinä, myös arkipyhinä!