Luotto 400 euroa - perustiedot

Lainasumma: 400 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 98 €

400 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu kerralla tai erissä

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

400 € heti tilille

Mitä 400 eurolla voi saada? Sillä voi saada ainakin kohtalaisen läppärin vaikka työskentelytarkoitukseen, sillä voi saada edullisen äkkilähdön lämpimään tai 400 juustohampurilaista.

Emme voi suositella neljänsadan juustohampurilaisen syömistä yhdeltä istumalta, mutta voimme kyllä suositella GF Money Consumer Finance Oy:n Joustoluotto-lainapalvelua kaikille, jotka tarvitsevat nopeasti taloudellista tukea yllättävien menoerien paikkaamiseen tai muuten vaan puskuriksi tulevaisuuden varalle.

 

Luotto 400 heti tilille

Jos rahoituksen tarpeesi on kiireellinen eli toisin sanoen sinulla ei ole aikaa odottaa, niin sinun kannattaa toimia heti! Me teemme jatkuvasti nopeita päätöksiä, mutta emme voi kuitenkaan tehdä lainahakemusta puolestasi. Voit pidemmittä puheitta siirtyä tästä linkistä suoraan hakemukseen.

Ensin sinua pyydetään tunnistautumaan, jonka voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksessa olevat vaaditut kohdat ja ilmoitat tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liitteitä. Jos lainapäätöksemme on myönteinen, olet muutaman minuutin kuluttua vapaa tekemään nostoja luottorajasi puitteissa niin usein kuin haluat.

 

Meihin voit luottaa

Yrityksemme kannalta on erittäin tärkeää toimia luotettavasti ja vastuullisesti. Tarkistamme aina lainanhakijan maksukyvyn, koska se on kaikkien etu. Annamme lisäksi asiakkaillemme neuvontaa ja opastusta talousongelmien välttämiseksi ja ehkäisemiseksi.

Luottamusta olemme rakentaneet pala kerrallaan satojen tuhansien myönnettyjen luottojen muodossa, joten miksi et sinäkin luottaisi meihin?

 

Ohjeita lainanhakijoille

– varmistathan ennen lainan hakemista, että olet kykenevä takaisinmaksuun

– tutustu huolellisesti ilmoittamiimme kustannuksiin ja korkotietoihin

– älä ota lainaa maksaaksesi muita velkoja

 

Asiakaspalvelumme tukenasi

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakaspalvelijat ovat käytettävissä, kun sinulla on mitä tahansa kysyttävää koskien lainapalveluitamme tai, jos koet sinulla olevan ongelmia takaisinmaksun kanssa. On parempi kääntyä ammattilaisen puoleen, kuin tehdä omia johtopäätöksiä ja pahimmassa tapauksessa joutua velkakierteeseen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro asiasi meille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivuiltamme saatat myös löytää etsimäsi, joten suosittelemme tarkistamaan sieltä ennen yhteydenottoa puhelimitse.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin aikavälillä 8-22 ja viikonloppuisin aikavälillä 12-20.

Asiakaspalvelijoihimme saat yhteyden soittamalla numeroon 09 427 05044 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Jos laitat sähköpostia aukioloaikojemme ulkopuolella, vastaamme auettuamme takaisin mahdollisimman pian.