Luotto 300 - perustiedot

Lainasumma: 300 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 74 €

300 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu kerralla tai erissä

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

300 € heti tilille

Tarvitsetko 300 euroa tänään, mutta palkkapäiväsi on vasta ensi viikolla? Ei huolta, voimme ehkä auttaa.

Me GF Money Consumer Finance Oy:llä olemme rakentaneet sellaisen lainapalvelun, joka sopii hyvin pieniin sekä keskisuuriin lainatarpeisiin. Voit saada lainan tilillesi vartissa eikä sinun tarvitse muutaman sadan euron lainan takia pantata omaisuuttasi eikä häiritä sukulaisiasi tai naapureitasi pyytämällä heitä takaajiksi. Voit saada itseasiassa jopa 3 000 euroon asti vakuudetonta lainaa ja tuolla summalla pystyykin tarvittaessa jo vähän suurempiin hankintoihin.

 

Luotto 300 heti tille

Jos olet 18 vuotta täyttänyt, asut vakituisesti Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi asianmukaisesti, voit saada muutamien minuuttien sisällä jopa 3 000 euron luottorajan tilillesi. Vaivaa sinun tarvitsee nähdä vain sen verran, että täytät lainahakemusen sivuillamme ja ilmoitat tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liitteitä.

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit heti siirtää vaikka 300 euroa omalle tilillesi tai minkä tahansa summan sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Takaisinmaksu on joustavaa eikä sopimuksen mukaisesti hoidettuna tuota sinulle taloudellista painetta.

 

Joustoluoton kuluesimerkki

Lainasumman ollessa 2 000 euroa ja maksuaika tyypillinen lyhennysohjelman mukainen 12 kk. Kulujen osuudeksi tulee 1086,91 euroa, joka kokonaisuudessaan tarkoittaa 3086,91 euron takaisinmaksua. Todellinen vuosikorko 135,62 %. Lue lisää.

 

Tukea arkeen

Joustoluoton avulla voit helposti paikata yllättäviä arjen menoeriä tai rahoittaa pitkään haaveilemaasi lomamatkaa. Voit nostaa 100 euroa, 200 euroa tai 1 000 euroa heti käytettäväksi. Me emme rajoita nostojen määrää emmekä kysele mihin tarkoitukseen luottoa tarvitset. Teet nostoja juuri niin kuin itse parhaaksi näet ja silloin kuin sitä tarvitset. Kyllä, voit tehdä noston vaikka keskellä yötä. Nostojen tekeminen onnistuu helposti esimerkiksi tekstiviestin välityksellä. Tekstiviestillä tehdyt nostot maksavat normaalin tekstiviestin hinnan.

Joustoluoton tarkoituksena on ensisijaisesti talouden tukeminen. Sitä on erittäin vaivatonta hakea ja kaikki luotosta aiheutuvat kulut ovat meillä selkeästi esillä, mutta siitä huolimatta lainanhakijan on hyvä perehtyä lainaehtoihin.

 

Paikalla sinua varten

Jos kiinnostuit Joustoluotto-lainapalvelustamme, voit helposti lähettää ilmaisen lainahakemuksen tästä. Tunnistautumisen jälkeen täytät vain merkityt kohdat, ilmoitat tulotietosi ja me hoidamme loput.

Jos sinua mietityttää mikä tahansa asia koskien joustoluottoa, auttavat ammattitaitoiset ja iloiset asiakaspalvelijamme sinua mielellään. Voit soittaa heille numeroon 09 427 05044 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkisin aikavälillä 8-22 ja viikonloppuisin aikavälillä 12-20.

Olemme täällä sinua varten!