Luotto 3 000 - perustiedot

Lainasumma: 3 000 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 220 €

3 000 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu joustavasti

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

3 000 € heti tilille

Elämässä sattuu ja taphtuu. Siksi sinunkin olisi helpompaa, jos ei tarvitsisi stressata jokaista eteen tulevaa rahareikää.

Miltä kuulostaa, jos sinulla olisi jatkuvasti käytettävissä oleva luotto? Sellainen, jolla voit varautua arjen yllätyksiä varten tai sellainen, jolla toteutat jonkun unelmistasi. Sellainen, jolla korvaat käyttökelvottoman kodinkoneen, toteutat pitkään suunnitteilla olleen pintaremontin tai ihan vain sellainen, jonka avulla voit pakata laukkusi ja lähteä lomalle lämpimään? GF Money Consumer Financen tarjoamalla joustoluotolla voit vihdoin toteuttaa ideoitasi.

 

Luotto 3 000 heti tilille

Tarvitsetko pikaisesti 1 000 euroa lainaa? Ehkä sittenkin 2 000 euroa? Ei se mitään, jos et osaa varmuudella sanoa paljonko lainaa tarvitset, sillä GF Money Consumer Financen Joustoluotto yltää aina 3 000 euroon asti. Se sopii hyvin pienien ja keskikokoisten hankintojen rahoittamiseen ja luoton voi saada niinkin nopeasti kuin vartissa.

Koko luottorajan voit halutessasi siirtää omalle tilillesi tai vastaavasti voit tehdä pienempiä siirtoja aina silloin kuin sinulla on siihen tarvetta. Takaisinmaksu kätevästi kuukausierissä, jotka eivät ole koskaan yli 220 euroa tai halutessasi voit maksaa vaikka koko käytetyn luoton ennenaikaisesti kerralla pois. Melko joustavaa vai mitä mieltä itse olet?

 

Nopea luotto

Jos sinulla on tarvetta nopeasti saatavalle lainalle, niin olet oikeassa paikassa. Käsittelemme kaikki saapuneet hakemukset vastuullisesti, mutta samalla mahdollisimman nopeasti. Lainanhakijana sinun ei tarvitse kuin tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi tai mobiivarmenteella, täyttää lainahakemus ja se oli siinä. Me hoidamme loput ja, jos lainahakemus hyväksytään, voivat rahat olla tililläsi jo seuraavien minuuttien aikana.

Syy miksi pystymme hyvinkin nopeasti myöntämään lainaa lienee osaksi tavassamme tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus. Emme jää kyselemään vakuuksien tai takaajien perään, vaan luottokelpoisuuden tarkistamme asiakkaan lähettämien liitteiden perusteella tai Instantor-palvelun avulla. Suurimmaksi osaksi syy lienee kuitenkin siinä, että me oikeasti ymmärrämme ettei lainanhakijalla todennäköisesti ole useita päiviä aikaa jäädä odottelemaan lainapäätöstä vaan rahoituksen tarve voi olla hyvinkin akuutti ja näin ollen pyrimmekin olemaan mahdollisimman tehokkaita työssämme.

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää koskien joustoluottoa, voit ottaa yhteyttä aina yhtä iloiseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme. He auttavat parhaansa mukaan erittäin mielellään vastaamalla kysymyksiin ja neuvomalla kaikkia asiakkaitamme oikeaan suuntaan. Heille voi soitella maanantaista perjantaihin 8-22 välisenä aikana sekä viikonloppuisin 12-20 välisenä aikana. Älä siis epäröi ottaa tarvittaessa yhteyttä!

Ennen asiakaspalvelijoillemme soittamista suosittelemme kuitenkin käymään ”usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivuilla.

Lainaa voit hakea, jos:

– olet 18 vuotta täyttänyt

– asut vakituisesti Suomessa

– omistat suomalaisen pankkitilin

– olet luottokelpoinen

Lisää lainaehdoista pääset lukemaan tästä.