Luotto 200 - perustiedot

Lainasumma: 200 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 50 €

200 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu kerralla tai erissä

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

200 € heti tilille

Kun tarvitset lainaa, voit huoletta kääntyä meidän puoleemme. GF Money Consumer Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen rahoitusalan yhtiö, jonka palveluihin kuuluu muun muassa Joustoluotto-niminen lainapalvelu.

Joustoluoton ideana on mahdollistaa lainanhakijalle maksimissaan 3 000 euron joustava laina, jonka takaisinmaksuaika on jopa 34 kuukautta. Lainanhakijana voit halutessasi tehdä esimerkiksi 100 euron, 200 euron tai 3 000 euron noston juuri silloin kuin sinulla on siihen tarvetta ja takaisinmaksu tapahtuu kätevästi kuukausierissä, jotka eivät koskaan ole yli 220 euroa. Halutessasi voit toki maksaa koko käytetyn luoton vaikka kerralla takaisin.

 

Luotto 200 heti tilille

Joustoluotto on nopeasti saatava, moneen eri tarpeeseen sopeutuva lainamuoto. Voit tehdä lainahakemuksen helposti vaikka omalta kotisohvaltasi. Tarvitset vain laitteen esimerkiksi älypuhelimen, jossa on toimiva verkkoyhteys ja verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla tai vastaavasti mobiilivarmenteella suoritat sivuillamme tunnistautumisen, jonka jälkeen sinua pyydetään täyttämään lainahakemus. Hakemuksen täytettyäsi tarkistamme maksukykysi Instantor-palvelun avulla tai liitteillä, joita voit lähettää hakemuksen yhteydessä. Tämän jälkeen ilmoitamme viipymättä lainapäätöksestä ja, jos saat hyväksytyn päätöksen, voit päästä nauttimaan rahoista jo seuraavien minuuttien sisällä.

 

Vakuudetonta luottoa

Tarjoamamme Joustoluotto on vakuudetonta eli sinun ei tarvitse pantata omaisuutta tai pyytää ystäviäsi lainan takaajiksi. Vaikka kyseessä onkin vakuudeton laina, toimimme vastuullisesti emmekä myönnä lainaa tarkistamatta lainanhakijan maksukykyä. Vastuuton lainojen myöntäminen ei palvele ketään eikä näin ollen kuulu toimintatapoihimme.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kaikki alla mainitut kriteerit täyttävä henkilö:

– olet vähintään 18-vuotias

– asut vakituisesti Suomessa

– sinulla on suomalainen pankkitili lainansiirtoa varten

– olet hoitanut raha-asioitasi asianmukaisesti

– sinulla käytössäsi matkapuhelinliittymä

Lisää lainaehdoista voit lukea tästä.

 

Lainanhakuprosessi tiivistettynä:

– tunnistaudu verkkosivuillamme verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

– täytä lainanhakulomake

– ilmoita tiedot tuloistasi Instantorissa tai lähettämällä liitteitä

– odota hetki

– rahat ovat tililläsi

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Pyrimme tuomaan verkkosivuillamme kaiken oleellisen mahdollisimman hyvin esille, mutta toisinaan voi herätä kysymyksiä, joihin ei välttämättä löydy sivuiltamme vastauksia. Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää koskien lainapalveluitamme, etkä löydä etsimääsi ”usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivulta, voit huoletta kääntyä asiakaspalvelijoidemme puoleen.

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissä arkisin aikavälillä 8-22 sekä viikonloppuisin aikavälillä 12-20.

Heille voi soittaa numeroon 09 427 05044 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Jos laitat sähköpostia aukioloaikojemme ulkopuolella, luemme sähköpostisi heti auettuamme ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.