Luotto 2 000 - perustiedot

Lainasumma: 2 000 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 160 €

2 000 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu joustavasti

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

2 000 € heti tilille

Oletko loman tarpeessa? Hajosiko auto? Tapahtuiko jotain muuta yllättävää, joka vaatii välitöntä rahallista huomiota, mutta aikaa ei ole hukattavaksi? GF Money Consumer Financen ja kotimaisen Lainaston tarjoamalla Nordcredit Joustoluotolla voit saada välitöntä helpotusta talouspaineisiin.

Joskus pikaisesti saatava laina voi olla ainoa ratkaisu käsillä olevaan ongelmaan ja meiltä myönteisen lainapäätöksen saanut saa todellakin pikaisesti luottorajan tililleen. Lainan avulla hoidat akuutin menon kerralla pois alta eikä takaisinmaksu aiheuta uutta taloudellista painetta tilalle, sillä se tapahtuu kuukausierissä, joka on 2 000 euron luottorajalla korkeintaan 160 euroa kuukaudessa. Takaisinmaksun voi lyhentää sopimusta suuremmillakin erillä tai tilanteen salliessa vaikka kerralla kokonaan.

 

Sopivasti luottoa

Jos olet esimerkiksi juuri muuttanut uuteen taloon ja haluat uudistaa huonekaluja, niin meiltä saat helposti joustoluottoa, jonka kokonaismäärästä voit nostaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan summan. Voit hakea vaikka koko 3 000 euron luottorajan, mutta käytät vain sen verran kuin tarvitset. Eihän sitä koskaan voi ennalta tietää, jos sohvakaupoilla ihastuukin toiseen sohvamalliin kuin mitä on ollut alunperin hakemassa? On myös mahdollista, että kyseessä oleva uusi sohvamalli onkin hieman halvempi kuin alkuperäinen eikä näin ollen ole tarvetta käyttää kaikkea luottorajaa.

Joustoluotto on hyvin suosittu lainamuoto, sillä nykyteknologian ansiosta se kulkee aina mukana ja sitä voi nostaa juuri sen verran kuin on tarvetta ja juuri silloin kuin siihen on tarvetta. Joustoluottomme onkin hyvin usein juuri se sopivin lainamuoto, kun etsinnässä on halpa ja nopeasti saatava maksimissaan 3 000 euron laina.

 

Luottoa vaivattomasti

Nordcredit Joustoluottoa voi hakea mitä tahansa 100 euron ja 3 000 euron väliltä. Se on nopeaa ja se on helppoa! Sinun ei tarvitse järjestellä asioitasi käydäksesi konttorissa vierailulla eikä sinun tarvitse vaivautua lähettämään lainanhakulomakkeita postitse. Et tarvitse muuta kuin minkä tahansa laitteen, jossa on verkkoyhteys ja mahdollisuuden käyttää internetselainta. Tunnistautuminen, lainahakulomakkeen täyttö ja liitteiden lähetys tapahtuu kaikki kätevästi yhdeltä istumalta samalta laitteelta. Voit tehdä sen lounastauolla, linja-autossa tai kotisohvaltasi.

Lainanhakuprosessi tiivistettynä:

– Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

– Täytä lainahakemuksessa vaaditut kentät

– Varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai liitteitä lähettämällä

– Odota hetki lainapäätöstä

– Rahat ovat tililläsi

Lainanhakuprosessi vie aukiolojemme aikana kokonaisuudessaan korkeintaan puoli tuntia, mutta parhaimmillaan rahat voivat olla tililläsi jo alle vartissa. Kyseessä on todellakin vaivaton ja nopea laina.

 

Tarvitsetko apua?

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin lainapalveluamme koskeva asia, kannattaa sinun ensin tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, mutta voit tarvittaessa laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai soittaa asiakaspalvelijallemme numeroon 09 427 05044. Asiakaspalvelijamme auttavat mielellään joka arkipäivä maanantaista perjantaihin 8-22 välisenä aikana ja viikonloppuisin 12-20 välisenä aikana. ”Usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivulle pääset tästä.