Luotto 1 500 - perustiedot

Lainasumma: 1 500 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 160 €

1 500 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu joustavasti

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

1 500 € heti tilille

1 500 euron summa kuulostaa juuri sopivalta vaikka parin viikon hotellipakettilomalle johonkin lämpimään. Jos 1 500 euroa ei kuitenkaan riitä, niin ei hätää, sillä GF Money Consumer Financen tarjoama Joustoluotto yltää aina 3 000 euroon asti ja voit saada sen tilillesi jo tänään!

Jos tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä voi hyväksytyn lainapäätöksen saanut saada jopa 3 000 euron edestä joustavaa ja vakuudetonta luottoa alle vartissa tililleen! Jos sinulla on tarve rahoitukselle ja kiirenen aikataulu, niin toimi ripeästi!

 

Luotto 1 500 heti tilille

Yksi joustoluottomme suurimmista eduista on nimensä mukaisesti sen joustavuus. Voit olla sellaisessa tilanteessa, että tarvitset mahdollisimman nopealla aikataululla jotain 1 000 euron ja 2 000 euron väliltä, mutta et haluaisi takaisinmaksun yhteydessä maksaa ekstraa esimerkiksi korkojen muodossa sellaisesta summasta, jota et ole käyttänyt. Täysin ymmärrettävää eikä meillä asioivien tarvitse moisesta murehtia.

Meillä hyväksytyn lainapäätöksen saanut henkilö voi hakea suurinta 3 000 euron luottorajaa ja tehdä nostoja juuri sen verran kuin itse kokee tarvitsevansa. Takaisinmaksettavia kuluja kertyy nostetusta luotosta, joten mitään yllättäviä kuluja ei lainanhakijalle tule koitumaan.

 

Olemme vastuullisia

GF Money Consumer Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen yritys ja me painotamme työssämme ennen kaikkea vastuullisuuteen. Noudatamme toiminnassamme aina Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita. Koulutamme henkilöstöämme toimimaan rahoitusalan viimeisimpien vaatimusten mukaisesti ja pyrimme jatkuvasti kehittämään luotonmyöntökriteerejämme tarkemmiksi ja varmemmiksi.

Myönnämme luottoa ainoastaan raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille asiakkaille ja varmistamme aina asiakkaan todellisen maksukyvyn vaatimalla vahvistuksen tulotiedoista. Kaikki korko- ja takaisinmaksutiedot ovat lainmukaisesti ja selkeästi asiakkaidemme nähtävissä.

 

Ohjeita lainanhakijalle

– Varmista takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista

– Tutustu huolellisesti lainakustannuksiin ja korkotietoihin

– Tutustu huolellisesti lainaehtoihin

– Älä ota lainaa maksaaksesi vanhoja velkoja

– Tunnista velkaongelmasi ajoissa. Mikäli sinulla on vaikeuksia selvitä maksuistasi, käänny asiakaspalvelumme puoleen.

 

Asiakaspalvelu

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakaspalvelijat kuuluvat tunnetusti maailman iloisimpien ja ammatimaisempien asiakaspalvelijoiden joukkoon ja he ovat käytettävissä viikon jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin aikavälillä 8-22 sekä viikonloppuisin aikavälillä 12-20.

Jos mieltäsi painaa mikä tahansa asia, joka koskee lainapalveluitamme etkä ole löytänyt ratkaisua ongelmallesi ”usein kysyttyjä kysymyksiä” -sivulta, ota rohkeasti yhteyttä ja asiakaspalvelijoihimme!

Meille voi laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai soittaa numeroon 09 427 05044.