Luotto 100 - perustiedot

Lainasumma: 100 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 50 €

100 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu kerralla tai erissä

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

100 € heti tilille

Tarvitsetko 100 euroa lainaa mahdollisimman nopealla aikataululla? Mutta miksi ottaa joustoluottoa, kun voi ottaa saman summan pikavippinä? Eikö pikavippi ole nimensä mukaisesti nopeasti saatava laina ja näin ollen parempi vaihtoehto? Ei välttämättä!

GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoama Joustoluotto on vähintään yhtä nopeasti saatava lainamuoto, mutta se sisältää liudan muita etuja, joita perinteinen pikavippi ei sisällä.

 

Yhtä nopea ellei nopeampi!

Vaikka sana joustoluotto ei sisälläkään ”pika” sanaa, voi joustoluoton silti saada vähintään yhtä nopeasti ellei jopa nopeammin tililleen kuin pikavipin! Lainahakemuksen lähettämisestä rahojen tilille ilmestymiseen saattaa mennä toisinaan vain minuutteja. Vaikka me toimimmekin ripeästi, suosittelemme kuitenkin, että kaikki asiakkaamme täyttävät lainahakemuksensa huolellisesti.

 

Parempi kuin pikavippi

Joustoluoton voi saada tililleen yhtä nopeasti kuin perinteiset pikavipit, mutta GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoama Joustoluotto sisältää etuja, joita pikavipit eivät välttämättä sisällä.

Aina ei voi tietää etukäteen, jos rahoituksen tarve onkin alkuperäistä suunniteltua suurempi ja tästä syystä onkin hyvä idea, että on mahdollisuus tehdä tarpeen mukaan uusia nostoja. Joustoluoton myötä voit esimerkiksi saada jopa 3 000 euron edestä luottoa, mutta teet nostoja vain sen verran kuin tarvitset. Kuluja kertyy luonnollisesti suhteessa nostettuun luottoon.

 

Luotto 100 heti tilille

Joustoluoton hakeminen on erittäin helppoa ja myönteisen päätöksen saatuasi voit jo muutamien minuuttien sisällä tehdä vaikka 100 euron noston omalle tilillesi. Nostoja on mahdollista tehdä verkossa tai tekstiviestillä sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa niin monta kertaa kuin on tarvetta. Nostomääriä ei ole millään tavalla rajoitettu ja niitä on mahdollista tehdä vuorokauden ympäri.

Sinun ei tarvitse kuin:

– tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (n. 2 min)

– täyttää lainahakemus (n. 5 min)

– todistaa luottokelpoisuutesi Instantor-palvelun kautta tai liitteillä (n. 3 min)

– odottaa lainapäätöstä (n. 5 min)

 

Ota yhteyttä

Pyrimme olemaan mahdollisimman johdonmukaisia verkkosivuillamme koskien kaikkia lainapalveluitamme, mutta jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä asiakaspalvelijoihimme sähköpostitse tai kiireellisemmissä tapauksissa myös puhelimitse.

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissä arkisin maanantaista perjantaihin 8-22 välisenä aikana sekä viikonloppuisin 12-20 välisenä aikana.

Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi  ja asiakaspalvelijoihimme saat yhteyden soittamalla numeroon 09 427 05044.