Luotto 1 000 - perustiedot

Lainasumma: 1 000 €
Kuukausikorko: 5 %
Nostoprovisio: 14 %
Kuukausierä: 160 €

1 000 € heti käytössäsi

Nosta kerralla tai osissa

Takaisinmaksu joustavasti

HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

1 000 € heti tilille

Toisinaan kohtaamme arjessa yllättäviä tilanteita, joihin emme ole välttämättä varautuneet. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää vaikkapa jonkun välttämättömän kodinkoneen rikkoutumista. Hajonneen laitteen tilalle olisi hyvä saada mahdollisimman pian korvaava laite. Mielessäsi saattaa käydä kysymys: ”mistä voisin saada lainaa ja mielellään nopealla aikataululla?”. Ole rauhassa, sillä me ollemme täällä vastaavien tilanteiden varalta.

Jos tarvitset 1 000 euroa lainaa ja tilanteesi on kiireellinen, on Nordcredit Joustoluotto edullinen ja oiva valinta. Sinun ei tarvitse kuin kirjautua palveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täyttää lainahakemus. Se vie vain pienen hetken aikaasi. Jos voimme tehdä myönteisen lainapäätöksen, voit muutamien minuuttien sisällä tehdä luotorajallasi mitä haluat. Tarvittaessa voit myös korottaa luottorajaasi.

 

Olemme vastuullisia

Meille vastuullisuus ja luottamus on ensisijaisen tärkeää ja tästä syystä pyrimmekin aina tarkistamaan lainanhakijan maksukyvyn lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä. Tarkistuksen teemme luonnollisesti ennen lainapäätöksen lähettämistä joko Instantor-palvelun avulla tai liitteillä, joita lainanhakija voi lähettää lainahakemusprosessin yhteydessä. Jos et ole täysin varma lainatarpeestasi, voit tehdä lainahakemusen ensin ja lähettää liitteet jälkikäteen, kun lainan tarpeellisuus on varmistunut ja ajankohtainen.

On luonnollista olla varuillaan, kun on kyse henkilökohtaisien tietojen lähettämisestä verkossa, mutta vakuutamme, että meillä asiointi on täysin turvallista. Oli kyse sitten Instantor-palvelusta tai liitteiden lähettämisestä, olemme suojanneet kaikki kanavamme turvallisella SSL-yhteydellä. Voit siis aina huoletta asioida meidän sivuillamme ilman vaaraa, että tietosi joutuvat vääriin käsiin.

 

Joustoa arkeen

Suomalaisen GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoama Nordcredit Joustoluotto on joustava sanan merkityksellisimmässä muodossa. Joustoluottoa on mahdollista saada jopa 3 000 euroon asti. Lainahakemuksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Myönteisen päätöksen saanut asiakas voi päästä nauttimaan rahoista jo alle 15 minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Lainahakemus tehdään kätevästi verkossa ja sen voi tehdä miltä tahansa laitteelta, jossa on verkkoyhteys. Joustoluottomme on vakuudeton eli emme kysele takaajien tai vakuuksien perään.

 

Nostot sinun ehdoillasi

Myönteisen lainapäätöksen saanut asiakas voi halutessaan nostaa koko 3 000 euron luoton kerralla omalle tililleen tai tehdä nostoja niin kuin itse parhaaksi näkee. Nostoja voi tehdä verkossa tai kätevästi tekstiviestillä. Nostojen kappalemäärää ei ole rajattu, vaan niitä voi tehdä vuorokauden ympäri luottorajansa puitteissa niin useasti kuin itse haluaa. Tekstiviestinostot maksavat normaalin tekstiviestin hinnan.

 

Takaisinmaksu on vaivatonta

Luotonsaaja maksaa luoton takaisin luotonantajalle kuukausierissä. 2 000 euron luottorajalla kuukausierät ovat korkeintaan 160 euroa ja 3 000 euron luottorajalla kuukausierät ovat vastaavasti korkeintaan 220 euroa. Nostetusta luotosta perimme korkoa 5 % kuukaudessa ja 14 %:n nostopalkkion. Prosentit ovat luottorajasta riippumatta aina samat, joka mahdollistaa sen, että asiakkaamme pysyvät helposti perillä kuluistaan. Halutessaan asiakas voi suorittaa suurempia lainalyhennyksiä tai maksaa luoton kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Lisää lainaehdoista voit lukea tästä.

 

Asiakaspalvelu käytössäsi

Pyrimme verkkosivuillamme tuomaan kaiken tarvittavan informaation esille koskien lainapalveluitamme, mutta jos sinulle herää kysymys, johon et löydä vastausta sivuiltamme ja olet tarkistanut usein kysytyt kysymykset, voit olla yhteydessä asiakaspalvelijoihimme. Asiakaspalvelijamme ovat paikalla arkisin 8–22 sekä viikonloppuisin 12–20 välisenä aikana. Hyväntuuliset ja ammattimaiset asikaspalvelijamme palvelevat tarvittaessa myös englanniksi. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset lisäselvitystä palveluistamme. Jos laitat sähköpostia aukioloaikojemme ulkopuolella, luemme sähköpostisi heti auettuamme ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Meille voi soittaa numeroon 09 427 05044 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi