navigation icon navigation icon

Valitettavasti Hetiluottoa.fi verkkosivuston tiedot eivät ole tällä hetkellä ajantasalla. Jos etsit nopeaa ja edullista kertalainaa tai limiittiluottoa, suosittelemme tutustumaan Lainaston lainatuotteisiin.

Nordcredit Joustoluotto — saat lainapäätöksen heti!

Nordcredit Joustoluotto on jatkuva luonteinen lainamuoto, jonka voit saada käyttöösi hyvin nopeasti. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Ikäraja luotolle on 20-vuotta.

Kuluja kertyy vain nostetusta lainasummasta. Nosta siis ensinostoksi sen verran kuin tarvitset ja loput voit pitää vaikka taloudellisena puskurina tulevaisuuden varalta.

Etusi muun muassa:

  • Joustavaa luottoa 2 000 - 3 000 €
  • Kuukausierät aina alle 220 €
  • Laina-aika 3 - 34kk

Joustoluotto 2 000 - 3 000 €

Hae lainaa »
clock icon

Tarvitsetko nopeasti lainaa?

Kohtaamme toisinaan tilanteita, jolloin tarvitsemme taloudellista apua. Ystävät ja vanhemmat eivät välttämättä ole juuri sillä hetkellä tavoitettavissa tai eivät muuten syystä tai toisesta pysty auttamaan. Pankin puoleen kääntyminen on yksi vaihtoehto, mutta saattaisit joutua esittämään vakuuksia saadaksesi pankista lainaa. Vakuudellisten lainojen käsittelyajatkin ovat pidempiä kuin vakuudettomien. Jos todellakin tarvitset vakuudetonta lainaa ja nopeasti, on NordCredit erittäin hyvä vaihtoehto!

atm icon

Joustoluotto heti käyttöösi

Meillä ei pelata aikaa, vaan hakemukset otetaan käsittelyyn sitä mukaa, kun niitä saapuu. Kun hakemuksesta on tarkistettu kaikki oleellinen, lähtee asiakkaalle lopullinen lainapäätös saman tien. Asiakas ei välttämättä ehdi edes lukemaan lainapäätösviestiä, kun hänen lainahakemuksen yhteydessä ennakkoon ilmoittama nostosumma on siirretty asiakkaan ilmoittamalle tilille. Luonnollisesti rahat siirretään, jos lainapäätös on myönteinen. Jäljelle jääneestä summasta asiakas voi tehdä nostoja silloin, kun hän näkee sen tarpeelliseksi. Riippuen asiakkaan omasta pankista, voivat rahat näkyä tilillä jo muutaman minuutin kuluessa myönteisen lainapäätöksen saamisesta ja Joustoluoton voi ottaa heti käyttöön.

atm mobilephone

Nostot nopeasti tekstiviestillä

Joustoluottomme "Heti tilille" -ominaisuus on yksi niistä syistä, miksi se on erittäin suosittua. Ensinoston jälkeen asiakas voi tehdä hänelle myönnetyn lainasumman puitteissa niin usein nostoja kuin haluaa ja noston tekeminen on niinkin helppoa kuin tekstiviestin lähetys. Ei siis vaadita uuden hakemuksen täyttämistä tai edes asiakaspaneeliin kirjautumista, vaan yksi tekstiviesti riittää ja valitsemasi summa siirretään heti tilillesi. Näin yksinkertaista se on: kirjoita viestikenttään esimerkiksi LA 500 ja lähetä se numeroon 16115. Hetken päästä sinulla on 500 euroa taas käytössäsi.

Lainaa mahdollisimman nopeasti

Lähetä hakemus vaikka kotisohvaltasi

1.Tunnistautuminen

Ensilainaajana sinun pitää tunnistautua järjestelmään. Voit tehdä sen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa. Voit siis istua mukavasti sohvallesi ja täyttää lainahakemus käyttämällä mitä tahansa näytöllistä älylaitettasi.

2.Hakemus ja tulotiedot

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Sinulta vaaditaan vain lainanmyöntämisen kannalta oleellisimmat tiedot, kuten henkilö-, asumis-, yhteys- ja tulotiedot. Voit varmistaa tulotietosi esimerkiksi lähettämällä liitteitä. Varmin ja nopein tapa on kuitenkin tulotietojen varmistus Instantor-palvelun kautta.

3.Ei muuta toimenpidettä

Se oli siinä. Alustavan päätöksen saat saman tien ja lopullisen lainapäätöksen heti, kun asiakaspalvelijamme ovat tarkistaneet hakemuksesi. Jos saat myönteisen lainapäätöksen, siirretään rahat ilmoittamallesi tilille heti. Riippuen omasta pankistasi, voivat rahat näkyä tililläsi jopa 10 minuutin kuluessa rahojen siirtämisestä.

Nopea laina netistä

Nordcredit Joustoluotto on alusta loppuun asti netissä haettava, jopa 3 000 euron moneen tarpeeseen soputuva laina. Parhaassa tapauksessa voit saada lainan tilillesi jo vartin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä eikä sinun tarvitse poistua edes kotoasi.

Jos sinulla on verkkopankkitunnukset (ensilainaajana sinun pitää tunnistautua), näytöllinen älylaite esimerkiksi matkapuhelin tai tabletti ja toimiva internetyhteys, on sinulla kaikki tarpeellinen voidaksesi hakea meiltä Joustoluottoa.

Lainaa tilille jopa:

15

minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Älä jää odottamaan, vaan toimi heti!

Siirry lainahakemukseen »

Hae vakuudetonta Joustoluottoa heti —

Ja varaudu samalla yllättäviltä menoeriltä!

Kun äkillinen tarve esimerkiksi muutaman sadan euron rahoitukselle yllättää ja juuri sillä hetkellä kukkarossa ei ole edes Mattia, on luonnollista kysyä apua ystäviltä ja perheeltä. Mutta mitä, jos et syystä tai toisesta saa heiltä tarvitsemaasi apua? Voit harkita kertaluontoista pikalainaa tai varautua samalla seuraavaan kertaan ja hakea Joustoluottoa!

Joustoluottomme ensinoston avulla kuittaat tuon tarvitsemasi muutaman sadan euron menoerän ja loput voit pitää vaikka taloudellisena puskurina. Kulujakaan ei kerry kuin nostetusta lainasta eli, jos esimerkiksi maksat tekemäsi ensinoston lainaehtojen mukaisesti takaisin, ei sinulle kerry enää kuluja. Voit silti tehdä uuden noston, kun seuraavan kerran tarvitset lainaa.

Nopea Joustoluotto meiltä

Nordcredit Joustoluotto on jatkuva laina, jonka voit saada käyttöösi hyvin pikaisella aikataululla. Se on kätevä lainamuoto silloin, kun tiedät tarvitsevasi nopeasti lainaa, mutta et osaa sanoa riittäisikö 300 euroa vai tarvitsetko mahdollisesti 1 000 euroa.

Joustoluottomme avulla voit tehdä jopa 3 000 euron edestä hankintoja ja maksat takaisin kuukausierissä, jotka eivät koskaan ylitä 220 euroa (2 000 euron luottorajalla takaisinmaksuerät maksimissaan 160 euroa). Joidenkin yrityksien Joustoluoton ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa asiakkaalle lisäkustannuksia, mutta meillä voit suorittaa sopimuksen mukaista suurempiakin lyhennyksiä tai voit maksaa koko lainasumman kerralla pois ilman lisäkustannuksia. Voit lukea lisää lainaehdot-sivulta. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Nordcredit-logo

Vakuudeton luotto nopeasti

Pikalainoja otetaan nimenomaan nopeaan rahan tarpeeseen, jolloin pankissa asioimiseen ei ole aikaa tai suuremman akuutin lainan kohdalla ei ole välttämättä esittää vakuuksia. Useimmille muutaman sadan euron pikalaina saattaa riittää, mutta joissain tapauksissa voi olla haasteellista arvioida etukäteen halutun lainasumman suuruutta. Hyvä esimerkki voisi olla autonkorjaus. Vika saattaa olla pieni ja siitä voidaan selvitä muutamalla sadalla eurolla, mutta joskus valitettavasti muutama satanen ei riitä, vaan tarvitaan suurempia summia kattamaan auton korjauskulut.

Esimerkinmukaiseen tilanteeseen suosittelemmekin nopeaa Nordcredit Joustoluottoa muutaman sadan euron pikavipin sijaan. Voit saada Joustoluoton meiltä ihan yhtä nopeasti kuin pikavipin, sillä myös Nordcredit Joustoluotto on vakuudeton laina. Aikaa ei mene siis vakuuksien selvittelyyn, vaan riittää, kun tarkistamme maksukykysi.

Jos nopea laina kiinnostaa, tee näin:
  1. Siirry lempiselaintasi käyttämällä Nordcredit Joustoluotto -sivulle
  2. Klikkaa vihreää ”HAE HETI” -linkkiä
  3. Tunnistaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
  4. Täytä 2 minuuttia kestävä lainahakemus
  5. Ilmoita tulotietosi Instantor-palvelun avulla ja lähetä lainahakemus
  6. Saat alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisen muutaman minuutin kuluessa
Nordcredit-logo

Ota yksi nopea Joustolaina

Miksi ottaisit enemmän lainaa kuin mitä oikeasti tarvitset? Mitä enemmän otat lainaa, sitä suurempi lasku siitä syntyy! Oletetaan, että tarvitset lainaa esimerkiksi tasan 1 200 euroa. Nostaisitko useamman muutaman sadan euron suuruisen pienlainan, 2 000 euron suuruisen kertalainan, joka on suurempi kuin tarvitsemasi lainasumma vai ottaisitko mieluummin nopean Joustolainan, josta voit tehdä juuri sen kokoisen noston kuin tarvitset? Loput voit jättää pahanpäivän varalle tai jättää kokonaan nostamatta. Sinulle ei kerry kuluja nostamatta jätetystä lainasta.

Jopa 3 000 euron Joustoluotto heti käyttöön

Meiltä voit saada 2 000 tai 3 000 euron luottorajalla olevan joustoluoton heti käyttöösi ja voit tehdä vaikkapa tuon esimerkin mukaisen 1 200 euron noston. Tai jos huomaat, että sinulle riittääkin 1 000 euron lainasumma, nostat sitten vain 1 000 euroa. Tärkeintä on kuitenkin se, että et joudu maksamaan kuluja muuta kuin nostamastasi lainasummasta. Sinun ei siis tarvitse hakea useampaa pienlainaa tai liian suurta kertaluottoa, vaan saat yhden luottorajan, jonka puitteissa teet nostoja ja takaisinmaksuja joustovasti niin usein kuin haluat.

Nordcredit-logo

Joustoluotto heti

Olet ehkä nähnyt aiemminkin käytettävän ”lainaa heti tilille” tai ”Joustoluotto heti tilille” iskulauseita. Onko niissä mitään perää ja voiko Nordcredit Joustoluoton saada tosiaan heti? Vastaus ei ole kovin yksiselitteinen.

Lainapäätös heti

Kun haet meiltä Joustoluottoa, saat alustavan automatisoidun lainapäätöksen heti, kun olet lähettänyt lainahakemuksen. Loppullinen lainapäätös lähetetään vasta sitten, kun asiakaspalvelijamme ovat tarkistaneet lainahakemuksen. Lainahakemukset käydään aina läpi nopeasti ja huolellisesti. Rattaat pyörivät siis kokoajan ja päätöksiä tehdään nopeasti, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että myönteisen lainapäätöksen saanut asiakas ei todennäköisesti ole ehtinyt edes lukemaan lainapäätöstä koskevaa viestiä, kun lainasumma on jo matkalla asiakkaan ilmoittamalle tilille. Kuinka nopeasti rahat näkyvät asiakkaan tilillä, on kuitenkin asiakkaan pankista kiinni. Lue lisää lainaehdot-sivulta kohdasta 5. Luoton nostaminen.